3r d’ESO

Aquest curs l’assignatura es centra, com ja vos he explicat, en l’estudi de la Geografia. Al blog trobareu enllaços que vos seràn molt útils.

Ànims!

7 comentaris

  1. L’huracà Katrina va ser un gran cicló tropical que va assolir bona part del sud i el centre dels Estats Units l’agost de 2005. Va produir grans destrosses a Florida, Bahames, Louisiana i Mississipí, incloent quantiosos danys materials i greus inundacions. Pels danys produïts, es va convertir en un dels huracans més intensos en Estats Units en la història recent, i potser sigui el major desastre natural en la història d’aquest país.

    El fruit de la interació d’una ona tropical i el romanents de la Depressió tropical Ten. El sistema va assolí l’estatus de tempesta tropical durant el matí del 24 d’agost i és en aquell moment, quan la tempesta va ser anomenada com a Katrina. Es va formar sobre les Bahames el 24 d’agost de 2005 i va tocar terra per primera vegada prop del nord de Miami, a Florida. Va causar 11 morts, inundacions i pèrdua d’energia elèctrica

    Dades:

    –>Es formà 23 d’agost i acabà el 30 d’agost
    –> els vents anaven a 280 km/h
    –> victimes mortals: 1.836 confirmades, 705 desaparegudes
    –> regions afectades: Bahames, Florida del Sud, Cuba, Louisiana (especialment Nova Orleans), Mississipí, Alabama, Panhandle de Florida, gran part de l’est de Nord-amèrica.

    Aqui teniu més o menys una descripció del gran huracà Katrina!
    Esper que servesqui !

Deixa un comentari